Sztárok

Miért jár kismamatornára a Barátok közt sztárja?

A Barátok közt Juhász Gabija, Peller Anna, mostanában gyakran tűnt fel kismamatornákon. Vajon a népszerű színésznő is babát vár?

Anna példaértékűen jó viszonyt ápol várandós testvérével, Mariannal, akit még terhestornára is elkísér. „Ezek a foglalkozások nagyon praktikusak egy kismama számára, és nekünk is egy új szintet jelentett a kapcsolatunkban a testvéremmel. Csodás volt vele ott lenni ezekben a pillanatokban, és tapasztalatszerzésnek sem volt rossz!” – ecseteli az Operettszínház és a Barátok közt sztárja, akitől az órák után azonnal megkérdezték, hogy ő is kisbabát vár-e? „A válasz egyértelműen nem, még nem tervezem, hogy anya legyek! Mostanában rengeteg csodás lehetőség adódik, a tévében és a színházban egyaránt! Persze beszélgettünk már a témáról a párommal, de most a lakásfelújításra koncentrálunk és a munkánkra, meg arra, hogy a lehető legjobb nagynéni lehessek a világon” – mondja Anna.

Miért jár kismamatornára a Barátok közt sztárja?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top