Sztárok

Levetkőztetnék Bálint Antóniát

A pluszkilóitól megszabadult egykori szépségkirálynőt újra felfedezte a nyuszis magazin. Könnyen meglehet, hogy Bálint Antónia visszautasíthatatlan ajánlatot kap a magazintól, amelyben már négyszer szerepelt – írja a Bors.

Bálint Antónia látványos átalakulása a Playboy magazint is megihlette. A nyuszis lapnál fontolgatják, hogy ajánlatot tesznek az egykori szépségkirálynőnek, aki a diétának és a boksznak köszönhetően már 10 kilót ledobott magáról. „Nem lehet szó nélkül elmenni mellette” – indokolta Pantl Péter, a magazin főszerkesztője, miért is keltette fel az érdeklődésüket az exmodell. Bálint Antónia, aki még 6 kilótól szeretne megszabadulni, korántsem zárkózna el a nyuszis magazin megkeresésétől. „Szívesen beszélgetek Péterrel, de nyilván sok mindent végig kellene gondolnom, hogy anyaként egy ruha nélküli fotózásra igent mondjak” – jelentette ki Toncsi, aki már lezárta az exével való háborúskodást.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top