Sztárok

Britney Spearst elhagyta a vőlegénye? – fotó

Már hetek óta pletykálnak arról, hogy Britney Spears és vőlegénye szakítottak. Az énekesnő néhány napja az eljegyzési gyűrűjét sem hordja.

Gyémántgyűrűje nélkül mászkál néhány napja az amerikai énekesnő. A RadarOnline internetes oldal információi szerint a kétgyermekes anyuka már a szilvesztert is egyedül, 41 éves vőlegénye nélkül töltötte. Tény, hogy az énekesnő párja néhány napja a New York-i lakásában él, míg Britney Los Angelesben maradt. „Már jó ideje nem is alszanak egy hálószobában. Britney azt mondta, hogy bár Jason nagyon boldog, hogy Jayden és Preston mostohaapja lehet, nagyon szeretné, ha Brittel közös gyermekeik születnének. Ő azonban már nem akar újabb babát” – mondta a névtelen forrás.

Vélhetőleg a decemberben napvilágra került hírek sem tettek jót a kapcsolatuknak. Britney előző férjének a testvére ugyanis arról számolt be a lapoknak, hogy bizonyítani tudja: az énekesnő idősebb fiának igazából ő az apja.

Britney-t elhagyta a vőlegénye? - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top