TV-sztárok

Ki kicsoda a TV2 új sorozatában?

Az ármánykodással és szerelemmel fűszerezett új sorozatban lesznek olyan szereplők, akikkel az első pillanattól kezdve szimpatizálhatunk, de akadnak majd olyan karakterek, akiket már az első rész után meggyűlölünk! A sorozat középpontjában három társaság áll, amelyek tagjai között titkos szerelmek, barátságok, ellentétek és szövetségek szövődnek. A TV2 vadonatúj, saját gyártású sorozatával január 7-től minden hétköznap találkozhatunk. Itt az ideje, hogy jobban megismerjük őket!

A Bodzás klán

Ki kicsoda a TV2 új sorozatában?

Bodzás Lajos
Az apa halk szavú családfő, ám ez nem téveszti meg a körülötte élőket. Vérbeli maffiafőnök, aki három fiúgyermek – és örökös – apja. Gyerekkori jó barátja a mostani rendőrfőnök, Kapus Tibor. A barátságuk azonban ma már a múlté, és igazi háború zajlik kettejük között, s ez a családjaik többi tagjára is igaz.

Bodzás Frenki
A családfő fia, igazi rosszfiú, aki nagyon hasonlít apjára. Barátnője, Brigi, legalább ilyen harcias törtető nőszemély, aki sógornőjével, Timivel háborúskodik.

Bodzás Lorenzo
A családfő második fia, megfontolt és okos. Szeretné, ha Frenki helyett inkább ő lenne apja jobbkeze. Felesége, Tina azonban nyámnyila alaknak tartja, a nő csakis a pénze miatt ment hozzá feleségül, ezt pedig nem nézik jó szemmel a fiú szülei…

Balogh Rómeó
A harmadik fiú, Bodzás Lajos törvénytelen gyermeke. Egy igazi álmodozó, akit alkoholista anyja nevelt fel, majd később apjához került. Ő a család kakukkfiókája, akit sokkal inkább a szerelem, mintsem a bűnözés izgat. Csakhogy szerencsétlenségére épp apja ellenségének, Kapus Tibornak a lányába szeret bele.

Nézegess még képeket a szereplőkről, itt!

A Kapus család

Ki kicsoda a TV2 új sorozatában?


Kapus Tibor
A helyi rendőrfőnök és tökéletes családapa. Szabálykövető ember, aki azonban tele van előítélettel. Évekkel korábban barátság fűzte a maffiavezérré vált Bodzás Lajoshoz, ám mára egyetlen célja maradt: börtönbe dugni egykori cimboráját. Miközben a maffia leszámolásával van elfoglalva, nem veszi észre, hogy egyre inkább eltávolodik lányától, Blankától.

Kapus Anna  (Panni)
A rendőrfőnök felesége, a béke érdekében teljesen alárendeli magát a rendmániás férje akaratának. Ám siránkozás helyett inkább kineveti saját helyzetét. Régi barátság fűzi az intézetis fiatalok nevelőjéhez, Zsókához.

Kapus Blanka
Tibor egyetlen lánya, aki pont a maffiafőnök törvénytelen fiába szeretett bele. A romantikus, ártatlan lányt folyton bajba sodorja a tapasztalatlansága, ráadásul konzervatív apja elvei ellen is mindig fellázad.

Nézegess még képeket a szereplőkről, itt!

Az intézetisek

Ki kicsoda a TV2 új sorozatában?


Kékesi Kevin

Egyike a nevelőintézetis fiataloknak. Egyetlen embernek tenne meg mindent szó nélkül: méghozzá húgának, Kirának. Ravasz, mint egy róka, úgy akar érvényesülni, hogy mind az alvilággal, mind pedig a rendőrfőnökkel próbál jó viszonyt fenntartani. De vajon meddig sikerül mindkét csapat bizalmi körében megmaradnia?

Kékesi Kira
Kevin kishúga, legalább olyan elszánt és kitartó, mint a testvére. Kira egyetlen nőt sem tűr meg bátyja oldalán, így Kevin minden barátnőjét messzire üldözi. Ám lehet, hogy ezúttal emberére akadt…?

Sebők Fruzsi
Kevinnel és Kirával ellentétben még hisz a jóban. Rettentően naiv és sebezhető fiatal lány, aki mindig elfolytatja az érzelmeit. Ráadásul egy hatalmas titok övezi életét, mivel semmit nem tud szüleiről, csupán egy medált őrizget, ami még hozzájuk köti.

Valter
Fruzsi nagy szerelme, ám vérbeli gonosz, aki kegyetlenül kihasználja a fiatal lány naivságát! Hivatalosan autókereskedő, nem hivatalosan lányokat futtat.

Nézegess még képeket a szereplőkről, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top