Sztárok

Nők üldözik Fluor Tomit

Fluor Tominak már két éve nincs komoly kapcsolata, mert nem bízik meg a nőkben. Ők ugyanis sikításban törnek ki, ha meglátják, vagy éppen gyereket akarnak neki szülni ismeretlenül.

Fluor Tomi, akinek frissen bemutatott filmje nem érte el a várt sikert, azt mondja, sokszor úgy gondolta már, hogy hozzászokott a sikítozó lányokhoz, de újra és újra meg tudják lepni őt. „A múltkor például egy klubban megdermedt előttem egy lány. Kedvesen megkértem, lépjen arrébb, mire remegni kezdett, és valósággal kirobbant belőle a sikítás, a hisztéria pedig az összes körülötte álló csajra átterjedt” – mesélte a Blikknek. A lakása előtt már nem állnak lányok, mert portaszolgálat van, de volt rá példa korábban, hogy ételhordóval várták az ajtó előtt, az ajánlatok pedig most is mindennaposak, ha találkozik a fanatikusabbakkal fellépésekkor, vagy akár csak az utcán. „Leginkább olyanokat hallottam, hogy: szexelni akarok veled, neked tartogatom a szüzességem, szeretnék neked gyereket szülni. Stílusosabbnak mondható ajánlatot csak egyszer hallottam. Az így hangzott: »Gyere, és termékenyíts meg«” – mondja Fluor. A sztárnak egyébként hosszabb ideje nem volt komoly kapcsolata, két éve csak nőügyei vannak, mert nem tud igazán bízni a körülmények miatt a lányokban, egyelőre pedig kiszemeltje sincs.

Nők üldözik Fluor Tomit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top