Sztárok

Csobot Adél felmarkolta Istenes Bence pénzét

Csobot Adél és Istenes Bence az RTL Klub vetélkedőjének forgatásán járt, és Adél végig gondosan ügyelt rá, hogy a pénzzel teli táska az ő kezében maradjon a játék alatt.

Csobot Adél és Istenes Bence egyre nyíltabban beszél kapcsolatáról, bár néha még most is viccel ütik el a viszonyukra irányuló kérdéseket. Ahogy azt korábban írtuk, az X-Faktor döntőse Sebestyén Balázs vetélkedőjének közelgő celebkiadásában szerepel, méghozzá Istenes Bencével párban, így nemcsak a kódokkal, hanem Balázs utalgatásaival is meg kellett birkózniuk. „Nem vagyunk közömbösek egymásnak” – terelt most is Adél, Bence pedig inkább visszavágott, „próbálkozik, próbálkozik, hívogat” – felelte a kérdésekre. A forgatás után viszont egyetértettek abban, hogy bár sokat gyakoroltak, az a gyakorlás nem arra volt jó, hogy itt hasznosítsák… Kettőjük közül mindenesetre úgy tűnik, Adél kezeli a pénzügyeket, legalábbis ami a vetélkedőt illeti. A lány a biztonság kedvéért dollárjelekkel sűrűn mintázott ruhában érkezett, és egyértelmű volt számára az is, ki markolja a nyereményt. „Nálam volt a bőrönd, én cipeltem végig” – mondta büszkén.

Csobot Adél felmarkolta Istenes Bence pénzét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top