Sztárok

Botrány! Pucérkodás a Voice-ban

Mező Misi kiakadt a tehetségkutató pénteki adásának főpróbáján. Bűdi Szilárd produkciója alatt ugyanis a táncosnők ledobták magukról a melltartót. A kreatív producer szerint a mester túlságosan prűd – írja a Blikk.

Botrányba fulladt a Voice főpróbája, akárcsak egy korábbi alkalommal. Bűdi Szilárd gyakorlása közben ugyanis két sztriptíztáncosnő jelent meg a színpadon az énekes mellett. Táncoltak, riszálták magukat, majd amikor az énekes – aki a 9 és fél hét című film legendás betétdalát adta elő – melléjük ért, ledobták magukról a melltartót, és fedetlen mellekkel vonaglottak tovább. A lányok váratlan produkciója sokakat meglepett, még a harsánynak, nagyképűnek tartott versenyzőnek is elakadt a szava. Sőt Mező Misinél is kiverte a biztosítékot a vetkőzés, és egyből nekiesett a műsor főszerkesztőjének és a kreatív producerének, mondván, nincs helye a meztelenkedésnek a tehetségkutatóban. „Nem csak 18 év felettiek nézik a műsort. Ne a vetkőzés legyen már a főszerepben, hanem az éneklés. (…) Szeretném, ha ez a produkció elegáns lenne, és nem pornó” – jelentette ki feldúltan. A műsor készítői szerint nincs a vetkőzéssel semmi baj; állítják, egy próbába bármi belefér, sőt Wágner Tamás kreatív producer a kirohanása miatt prűdnek titulálta Mezőt. A ma esti adásban pedig kiderül, kinek a javára dőlt el a kettőjük közötti vita, azaz lesz-e cicimutogatás vagy sem Szilárd produkciója alatt.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top