Sztárok

Vele házasodna össze Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa szívesen hozzámenne Brad Pitthez, erről a Mokkában beszélt a műsorvezető. Korábban hasonló megjegyzést tett a reggeli műsorban Liptai Claudia is.

Vele házasodna össze Demcsák ZsuszaPár napja ismételten felreppent a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt karácsonykor összeházasodtak.

A Pitt–Jolie páros a gyerekekkel együtt az ünnepet a karibi térségben töltötték, igazi mesebeli környezetben, a pletykalapok szerint pedig itt mondták ki a boldogító igent. A TV2 reggeli műsorában arról beszélgettek a vendégek, hogy mennyire lehet izgalmas titokban összeházasodni. Demcsák Zsuzsa a beszélgetés alatt közölte, ő is szívesen hozzámenne Brad Pitthez.

Liptai Claudia 2010-ben szintén a Mokkában áradozott a színészről. A reggeli adás akkori műsorvezetője, a Nobu étterem megnyitóján találkozott Pitt-tel és Jolie-val.
Clau elmondta: Brad Pitt élőben pont úgy néz ki, mint a filmeken, nagyon jóképű, sármos pasi, és úgy viselkedik Angelina Jolie-val, ahogyan azt egy nővel kell. Igazi úriember és sármőr. Claudia szavaiból leplezetlenül is kicsengett: ilyen férfira vágyna ő is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top