Sztárok

A verseny miatt dobta barátnőjét a voice-os

Már az ünnepeket is a kedvese nélkül töltötte Berkes Olivér. A Voice énekese azonban nem búslakodik; állítja, most mindennél fontosabb a karrierje, csak arra akar koncentrálni – írja a Blikk.

Szakított barátnőjével Berkes Olivér. A Voice 20 éves tehetsége – aki korábban elfogultsággal vádolta mesterét, Caramelt – úgy érezte, élete nagy lehetősége a tehetségkutató, de nem tud egyszerre a versenyre és a magánéletére is elég időt fordítani. Az énekes inkább a karriert választotta, miközben szerelme korábban ott szurkolt neki a meghallgatáson. Mint mondja, a Voice óriási lehetőség a számára, de a vele járó rengeteg elfoglaltság miatt nem tudott elég időt együtt tölteni a kedvesével, akivel mindenesetre barátokként váltak el. Olivér ugyan most a karrierjére koncentrál, de nem szeretne sokáig egyedül maradni: egy olyan barátnőre vágyik, aki elfogadja, hogy a zene és az éneklés a szenvedélye.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top