Sztárok

Így buliztak hajnalig a Jóban Rosszban sztárjai – fotók

Hagyományosan egy közös bulival búcsúztatta az óévet a Jóban Rosszban stábja. A sorozat színészei és alkotói hajnalig ünnepeltek, egy budapesti szálloda éttermében engedték ki a gőzt. Szabó Zsófi saját készítésű mézeskaláccsal és lekvárral lepte meg kollégáit, Legerszki Krisztina házilag készült csokoládét hozott, Baronits Gábor és Seres Dani pedig tánctudásukkal szórakoztatták a társaikat.

További képek, itt!
További képek, itt!

Marton Róbert színházi munkája miatt nem ment el a hajnalig tartó buliba, Száraz Dénes szintén otthon maradt, hogy feleségével és kisfiával legyen. A színész és felesége egyébként Dénes családjához utazott Érsekújvárra az ünnepekre.

Az év végi buli után két hét pihenő is járt a stábtagoknak, ám január 2-án már újra forogtak a kamerák a Csillagvirág Klinikán. Bálizs Anett, a sorozat főnővére az első forgatási napon mesélt nekünk a kéthetes szünetről: „Édesanyám Londonban él, ott ment férjhez. Az elmúlt években vagy ő jött haza karácsonyra, vagy én utaztam ki hozzá ünnepelni. Idén azonban úgy jött ki a lépés, hogy egyikünk sem tudott elutazni a másikhoz, így külön karácsonyoztunk. Furcsa volt, hogy csak az internet segítségével láttuk és hallottuk egymást, pedig úgy, de úgy megöleltem volna őt!” – mesélte nekünk a színésznő.

Fábián Anitának azonban remekül telt a téli vakáció, ő az édesanyjával utazott el néhány napra egy wellness-szállodába, majd a családjával ünnepelt Pécsett. Ugyanitt karácsonyozott Cseke Katinka is, ő is a baranyai városból származik, a szülei is itt élnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top