Sztárok

Milliós szerződést kötött Zámbó Krisztián

Csúcsgázsiért ír könyvet Zámbó Jimmy fia. Az énekes több millió forintért teregeti ki az X-Faktorral kapcsolatos történetét. Sőt időközben a versenybeli riválisával, Stone-nal annyira összebarátkozott, hogy közösen építik karrierjüket.

Zámbó Krisztián úgy döntött, hogy nagyközönség elé tárja, milyen körülmények között került az X-Faktorba, és hogyan menetelt egészen a 6. helyért. A tehetségkutató felfedezettje nagy titokban könyvet ír, amelyben magáról, sorsának alakulásáról mesél, sőt azt is elárulja, hogyan fogadták el őt a többiek a versenyben, s milyen volt a viszonya lakótársával, Kovács László „Stone”-nal. A 32 éves énekesnek – aki korábban az apjáról szóló könyvhöz már a nevét adta – nem kell aggódnia amiatt, hogyan fogy majd az első saját könyve. A Blikk értesülései szerint ugyanis Jimmy fia – aki időközben szakított barátnőjével – ötmillió forintos fix gázsiban állapodott meg a megrendelővel, amit a könyv fogadtatásától függetlenül megkap.

A Bors információi szerint Krisztián egyébként a verseny után annyira összebarátkozott x-faktoros riválisával, Stone-nal, hogy közösen építik karrierjüket. Jimmy fia és az 52 éves rocker annak idején rengeteget balhézott, ám mára mára annyira jóban lettek, hogy mindennap beszélnek telefonon, sőt az az idős énekes ápolja Krisztián lelkét. Stone állítja, időközben megismerték egymást és összecsiszolódtak, Krisztiánt pedig kiváló énekesnek tartja, ezért a karrierjét is segíteni fogja. „Terveim vannak Krisztiánnal, szeretnék vele közös dalt készíteni. Meg fogjuk mutatni, hogy nagyszerű előadó (…) Tervezünk nyárra közös fellépéseket” – jelentette ki.

Milliós szerződést kötött Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top