Sztárok

Befutott Csobot Adél

Revüsztár lett az X-Faktor harmadik helyezettje, sőt februárban már önálló estje lesz. A 18 éves erdélyi tehetség immár több felkérést kap, mint Antal Timi vagy akár a verseny győztese, Oláh Gergő – írja a Bors.

December 30-án Farkas Gábor Gábriel énekes vendégeként Csobot Adél az Orfeumban lépett fel, ahol a nagykárolyi lányt úgy ünnepelték, akárcsak egy Broadway-sztárt. Már a színpadra lépését is hangos tapssal és üdvrivalgással fogadta a közönség. A bulvárlap beszámolója szerint az X-Faktor harmadik helyezettje sokkal otthonosabban mozgott az Orfeum színpadán, mint a tehetségkutató stúdiójában, s egyetlen hangot sem tévesztett el. „Ez valójában az én világom, itt érzem magam igazán elememben” – jelentette ki Adél, akit RTL-es kedvese, Istenes Bence is elkísért a fellépésre. A hírek szerint a Budapestre költöző erdélyi tehetség máris több felkérést kap, mint az ezüstérmes Antal Timi vagy akár a verseny győztese, a médiatörténelmet írt Oláh Gergő. A Bors úgy tudja, hogy Adélnak Valentin-napon már önálló estje lesz az Orfeumban, sőt Malek Miklós édesanyja, Toldy Mária felajánlotta neki, hogy tanuljon a musicalstúdiójában.

Befutott Csobot Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top