Sztárok

Már biztos! Újabb mentor megy el az X-faktorból!

Simon Cowell mindkét női mentort kitette az amerikai X-Faktorból. A negatív nézettségi rekordot döntött második évadból Demi Lovato után Britney Spearsnek is mennie kell.

Már biztos! Újabb mentor megy el az X-faktorból! „Én egy izgalmas, őrült Britney-t akartam, de helyette csak egy unalmas Britney-t kaptam!” – állítólag ezekkel a szavakkal jellemezte az énekesnőt az X-Faktor megálmodója. A Us Weekly magazin riportja szerint a kétgyermekes anyukának csakúgy, mint a tinisztár Demi Lovatónak is mennie kell. „15 milliós álomgázsit fizettünk, mégis miért? Hogy néha azt mondja: ó ez csodálatos, és olykor tapsolja egy kicsit?” – fakadt ki egy stábértekezleten Cowell, aki nincs könnyű helyzetben, mivel a 2011-es évadból is kirúgta a női mentorokat, és most is erre készül. Ráadásul a másik férfi mentor, L. A. Reid is bejelentette távozását, így kétséges a műsor jövője.

A magyar X-Faktorban is számos mentorcsere várható. Malek Miklós a harmadik évad végén úgy döntött, kiszáll a műsorból, de egyes hírek szerint még legalább két megmondóembert lecserélhet a csatorna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top