Sztárok

Száraz Dénes élete megváltozik januártól

Nem lesz elég a nagyszülők segítsége, januártól szükség lesz egy bébiszitterre, aki vigyáz Száraz Danira, amíg a szülei dolgoznak.

Száraz Dénes élete megváltozik januártólA Száraz családban mindenkinek megvan a maga dolga. „Én megyek a postára, és mivel nekem van jogosítványom, én intézem a nagybevásárlást, a hivatalos ügyeket, én fizetem be az albérletet, a feleségem meg főz, takarít, és igazi otthont teremt a családunknak” – mondja a Jóban Rosszban Tamás atyáját alakító színész, aki hozzáteszi, naptár segíti őket a mindennapokban. Amikor ugyanis megkapja a sorozatbeli forgatási menetrendjét, feleségével elkezdik tervezni a következő napokat, hogy ki mikor lesz otthon, ki vigyáz a nyolc hónapos fiúkra, Danira, aznap este ki fürdeti meg… „Mindehhez szükség van a nagyszülőkre is. A feleségem szülei szívesen segítenek, ahogy az én családom is. Anyu Érsekújváron lakik, tanít, de ha tud, jön. Kell a segítség, mert én forgatok, és januárban elkezdek próbálni a Bárka Színházban, Ildikó pedig a Budaörsi Játékszínben játszik. Januártól még több munkánk lesz, így egy bébiszitternek is be kell kapcsolódnia a dolgainkba.” Dénesék egy, a barátaik, ismerőseik által javasolt bébiszittert szeretnének foglalkoztatni, olyant, akinek van pedagógus végzettsége, vagy ami még jobb, aki már nagymama! Egyelőre még keresik a pótnagyit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top