nlc.hu
Sztárok
Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvői

Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvői

Éves celebkrónikánk hetedik részéhez értünk. Júliusban Kárász Róbert titokzatos gyűrűt húzott szerelme ujjára, a Melrose Place egykori szépfiúja, Grant Show pedig 50 évesen mondta ki a boldogító igent.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További
részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvőiKárász Róbert naplementés ajándéka

A műsorvezető gyűrűt húzott júliusban barátnője ujjára. Azt azonban, hogy ez mit jelképezett, nem lehetett tudni. A Mokka házigazdája akkor azt mondta, ez még most csak egy gyűrű, mégis Törökországban, egy tengerparti étteremben, pontban naplementekor adta át barátnőjének az ékszert.

Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvőiKim Kardashian másodszor is igent mondott

Kim válása Kris Humphriestől nyáron még javában zajlott, de már lehetett tudni, hogy mikor fogják újra megkérni a kezét. Kenya West, az örmény származású híresség kedvese még nyáron felkeresett egy ékszerészt, hogy segítségét kérje menyasszonya gyűrűjének megtervezésében. A gyűrűhöz a rapper édesanyja legkülönlegesebb gyémánt- és rubinköves ékszerét használta fel. A válás felbontása még nem történt meg, de Kardashian szeptemberben már azt nyilatkozta, hogy West személyében megtalálta leendő gyermekeinek apját.

Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvőiHercegi eljegyzés és babavárás

A monacói hercegnő, Caroline legidősebb fia, Andrea eljegyezte Tatiana Santo Domingót júliusban. A pár esküvői szándékának bejelentése nem keltett meglepetést, mivel már évek óta együtt éltek. Azóta kiderült, Tatiana babát vár, ezért tartották meg gyorsan az eljegyzést. A gyerek januárban érkezik, esküvő pedig a baba születése után várható, Andrea a gyereket is majd csak az igen kimondása után veszi nevére.

Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvői50 évesen újra az oltár előtt

A Melrose Place szívtiprója is eljegyezte párját júliusban. Grant Show 50 évesen kérte meg Katherine LaNasa kezét. Az eljegyzést követően egy hónappal később össze is házasodtak. Esküvőjük igen színes volt, a szivárvány színeivel kirakott díszek jelképezték a pár tökéletes boldogságát: a színkavalkádot fokozta az is, hogy a menyasszony is rendkívüli módon sárga ruhát viselt. A színésznek nem ez az első házassága, ahogy feleségének sem.

Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvőiA párizsi eljegyzést lagzi követte

A Torres doktornőt játszó Sara Ramirez is kimondta nyáron a boldogító igent párjának, Ryan Debultnak. A Grace Klinika sztárját Párizsban jegyezte el kedvese.  A ceremónián a pár közeli barátai és rokonai voltak csak jelen.  A színésznő esküvője óta kivirult, sokkal boldogabban áll a kamerák elé.

Az év legmegdöbbentőbb lánykérései és esküvőiJó fiú lett az Éden Hotel szívtiprójából

Az Éden Hotel első szériájának szereplője is elvette gyermekének anyját, a baba megszületése után két héttel, júliusban. A pár a kisfiú érkezése előtt szeretett volna már összeházasodni, de hamarabb jött a baba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top