Sztárok

Ezzel lepi meg kislányát karácsonyra Malek Andrea

A Voice mestere minden évben ellátogat a híres bécsi adventi vásárba, idén ott vette meg a kislányának az egyik ajándékot.

Ezzel lepi meg kislányát karácsonyra Malek AndreaBécstől húsz kilométerre egy faluban él Malek Andrea a férjével és a gyermekeivel. Innen a császárváros néhány percnyi autózásra van, és Andi még akkor is nekivág az útnak, ha Bécs megtelik a híres adventi vásárba igyekvő emberekkel, turistákkal. A Voice mestere ugyanis nem tudja elképzelni, hogy adventkor kihagyja ezeket a vásárokat, hiszen mindig talál egy szép karácsonyfadíszt, máskor valami finomságot, vagy éppen ajándékot a fa alá. „Idén a Voice miatt csak egyszer volt alkalmam elmenni a vásárba, akkor, amikor a csapatomból hárman, Nádor Dávid, Schweitzer Dóra és Schwartz Dávid meglátogattak. Egy tüneményes fajátékot, egy kisvakondot vettem a kétéves lányomnak, Lencsinek. Neki idén többek közt ezt hozta a Jézuska.”

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást A Windows Phone-ra!

További
részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top