Sztárok

Dobta kedvesét Csobot Adél

Hiába várt odahaza az énekesnőre az erdélyi fiatalember – bízva az újrakezdésben –, az X-Faktor tehetsége szakított vele. Adél szíve immár Istenes Bencéért dobog – írja a Bors.

A verseny előtt szakított egymással Csobot Adél és barátja, az Erdélyben építészmérnök-hallgató István. Nagykárolyban, egy baráti társaságban ismerkedtek meg. „Ez egy komoly kapcsolat volt. Közösen döntöttünk úgy, hogy legyen vége, nem volt különösebben nagy oka. A szakítás ellenére tartjuk a kapcsolatot” – árulta el István, aki az X-Faktor alatt többször meglátogatta Adélt Budapesten. Elmondása szerint vannak még köztük érzelmi szálak, de a távolság miatt eltávolodtak egymástól. István reméli, hogy az énekesnő nincs együtt a tévéssel, s csupán barátok; abban bízik, hogy az ünnepek alatt újra találkozhat a hazalátogató Adéllal. Ám István már aligha remélheti, hogy újra összejöhet exével, hiszen a tehetségkutató üdvöskéje és az RTL Klub nőcsábász műsorvezetője egyre nyíltabban vállalja kapcsolatát. Mint a friss szerelmesek elmondták, még ismerkedési fázisban vannak. „Bencével nem vagyunk közömbösek egymás iránt. Találkozgatunk, és meglátjuk, mi lesz belőle” – jelentette ki a Budapestre költöző énekesnő.

Dobta kedvesét Csobot Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top