Sztárok

Sosem volt még ilyen csinos Ördög Nóra – fotó

Jó néhány félresikerült szett után Ördög Nóra öltöztetőinek végre összejött az, amit már hetekkel ezelőtt megtehetett volna.

Ördög Nóra várandósságának bejelentése után a stylistok nem igazán találták el a műsorvezető alkatához leginkább passzoló ruhákat. Tapadós térdig érő darabokkal próbálták kiemelni Nóra gömbölyded formáit, és ez legtöbbször sajnos mellényúlásnak bizonyult. Tegnap azonban megtörtént az, amit már régóta vártunk. Az RTL sztárja ugyanis soha ilyen elegánsnak és sugárzónak nem látszott még, a ruha fazonja, színe és anyaga is tökéletes választás volt. A mell alatt elvágott, pánt nélküli, empire stílusú ruha kiemelte Nóra formás melleit, a könnyű selyem pedig diszkréten mutatta meg a műsorvezető egye növekvő hasát. Külön pont járt azért, hogy sok mini után végre hosszú ruhát adtak Nórára, ami a felsliccelésnek köszönhetően pont eléggé szexi. A hajával ugyan nem voltunk kibékülve, az valahogy túl Johnny Bravó-sra sikerült, de éppen növesztés alatt álló hajjal nehéz dolgozni… Összességében az utolsó adásra sikerült eltalálni a kismamához illő stílust.

Nézegessen X-Faktor-finálén készült fotókat, itt!

Sosem volt még ilyen csinos Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top