Sztárok

Tetováltatni akar Malek Andrea

A háromgyermekes énekesnő egy ősi szimbólumot szeretne rávarratni a testére, mert megirigyelte mestertársa, Mező Misi tetoválásait. A díva szerint az előző életében törzsi varázslónő lehetett – írja a Bors.

Egyre vadabb oldalát mutatja Malek Andrea. Mint kiderült, imádja a bőrt, a lakkot és az extrém ruhadarabokat, sőt azt is bevallotta, hogy a testékszerekért, tetkókért is rajong. Elmondása szerint, ha tehetné, úgy öltözne, mint egy ősi varázslónő – állítása szerint ugyanis az volt az előző életében –, bőröket, törzsi mágikus ékszereket hordana, és piercinget lövetne orrába, fülébe. Ezt ugyan nem teheti meg, tetoválást azonban mindenképpen csináltatni fog. „Nagyon régi vágyam, hogy legyen egy tetkóm” – vallotta be a sztárallűröktől sem mentes énekesnő, aki annyira megirigyelte mestertársa, Mező Misi tetoválásait, hogy a jövő héten ő is csináltat egyet a falujában lévő szalonban annak ellenére, hogy a nagyobbik fia ellenzi. „Még nem tudom, mi lesz a vállamon, talán egy olyan ősi szimbólum, amely véd és erősít. Egy biztos: nagyon színes lesz, mert az tetszik” – árulta el Voice-mester, aki összeveszett Somló Tamással.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top