Sztárok

Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban

Szabó Zsófi öccse is szerepet kaphat a Jóban Rosszban című sorozatban. Korábban több szereplő is forgathatott már a családtagjával. Nézzük a listát!

Zsófi, aki együtt koptatta öccsével egy budapesti színitanoda padjait, örül testvére sikerének, és alig várja, hogy együtt forgassanak. A szőkeség testvére, Gyuszkó már járt castingon, de hogy mikor és milyen szerepben láthatjuk viszont a sorozatban, az egyelőre titok. Ám nem ők lennének az egyetlen rokonok, akik szerepeltek vagy ma is szerepelnek a sikersorozatban.

Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban
Gesztesi Károlyról és a fiáról, Mátéról van szó. A fiatalabb Gesztesi már a Nemzeti Színházban is bizonyította tehetségét, és dolgozott szinkronszínészként is. Együtt azonban még nem szerepeltek, és egyelőre nem is terveznek közös jeleneteket a forgatókönyvírók, de mivel egy szappanoperában mindenki mindenkivel kapcsolatba kerül, előbb-utóbb teljesül Máté álma, és együtt játszhat apjával.
Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban

Haumann Petra is forgatott a papájával, Haumann Péterrel, sőt közös jeleneteik is voltak. „Van közös rutinunk, színpadon már jó párszor játszottunk együtt. Pedig nem keressük ezeket az alkalmakat, inkább azok találnak meg minket” – mondta korábban Petra, aki apjához hasonlóan nem tartotta lealacsonyítónak, hogy egy szappanoperában szerepelnek, sőt inkább élvezte a nem mindennapi munkát. „A sorozatbeli helyzetekben temérdek olyan mozzanat van, amit régóta ismerünk – mondta a legendás színész -, ilyenkor jóleső látni a másik szemében azt a nyugalmat, hogy üzembiztosak vagyunk.”

Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban
Puskás Petinek is teljesült az álma, ő is játszhatott közös jelenetben az apjával, Puskás Tivadarral. „Azt kellett mondanom az apámnak a forgatás alatt, hogy maga nem is az apám! Ez nehezen ment – emlékszik vissza Peti. – Egyébként végig nagyon jól éreztük magunkat, bár én azt hiszem, jobban izgultam, mint ő. A jelenetünket nagyon sokszor elpróbáltuk, és végül jól sikerült.”
Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban

Csuja Imrének a közös munka nem adatott meg, mert bár a lányát, Fannit is láthattuk a képernyőn, de apjával együtt nem. Csujának azonban a vejével, Telekes Péterrel voltak közös jelenetei, őt még meg is pofozta a kamerák előtt. A jóképű színész Zámori doktornő drogozó, zűrös életű öccsét alakította. „Azt a pofont megérdemeltem, de furcsa volt, hogy apósom ütött meg. A felvételt meg kellett ismételni, mert először elnevettük magunkat” – emlékezett vissza a forgatásra Telekes.
Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban
Jánosi Dávid is filmezhetett a testvérével, Ferivel néhány epizód erejéig. „Élvezem ezt a szerepet, mert rosszfiút alakítani izgalmas – mondta Ferenc, aki hozzátette, a szakmáját a testvérének köszönheti. – A bátyámnak is szerepe volt abban, hogy színész lettem. Az ő színház iránti rajongása adta a lökést, hogy ezt a szakmát válasszam!”
Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban

A Bodolai Szabit alakító Timon Barnabás ma is lelkesen emlegeti azokat a napokat, melyeken a bátyjával együtt forgathatott. „A tesóm, Benjámin építésznek tanul, ugyanakkor évekkel ezelőtt együtt jártunk egy színjátszókörbe, így amikor éppen egy hozzám passzoló karaktert kerestek a Jóban Rosszban című sorozatba, a szereplőválogatáson olyan jó volt, hogy meg is kapta a szerepet” – nyilatkozta Barnabás.
Rokondömping a Jóban Rosszban sorozatban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top