Sztárok

Kiverte a biztosítékot Malek Andrea öltözéke

Félmilliós rókaszőr mellénybe öltöztették a Voice mesterét. Az állatvédők és a nézők egyaránt tiltakoznak, a díva pedig azzal érvel, csak a műsor kedvéért divatozik, a rókaprémet pedig az utolsó párbaj után már leveszi – írja a Bors.

A világ egyik legdrágább márkájába öltöztették Malek Andreát. A Voice stylistja, Lakatos Márk egy félmillió forintos, Diane von Fürstenberg által tervezett vörösróka mellényt adott a tehetségkutató mesterére, aki emiatt számos kritikát kapott a nézőktől. A háromgyermekes énekesnő állítja, hétköznap farmerben és pólóban jár, kerüli a luxusmárkákat, a Voice során azonban lehetősége adódott, hogy egy különleges kirándulást tegyen a divat világába. „A magánéletemben az öltözködésemben közel sem a luxus a mérvadó. (…) A ruhatáram is pont olyan, mint egy átlagos anyáé” – jelentette ki az énekesnő, akinek a sztárallűrjeitől szenved a stáb. A Voice mestere azonban a kamerák előtt bátran visel merész, figyelemfelkeltő darabokat; imádja a bőrt, a lakkot és a hangsúlyos ékszereket. A Somló Tamásnak durván beszólt díva mindenesetre azzal nyugtatja az állatvédőket, hogy az élő adásokra lekerül róla a rókaprém, csak most pénteken, az utolsó párbajban lesz rajta.

Kiverte a biztosítékot Malek Andrea öltözéke

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top