Sztárok

Újabb királyi esküvő a láthatáron

Egészen pontosan Luxemburgban, ahol a trónörökös nemrég nősült meg, de az ország már a másodszülött, Félix herceg esküvőjére készül.

Újabb királyi esküvő a láthatáronGazdag, jóképű, művelt és herceg, akinek soha nem kell majd uralkodnia. Ő Félix herceg, a luxemburgi uralkodópár másodszülött fia, akinek a szívét egy német örökösnő, a 27 éves Claire Lademacher hódította meg. Félix és Claire a svájci, nagy presztízsű és borzalmasan drága magániskolában, a Beau Soleilben ismerkedtek meg, és egy közös római kiránduláson szerettek egymásba.

Félix választásával a szülei is elégedettek. Claire ugyanis az American University of Parison diplomázott, a szervadományozásról írta a doktoriját, és azóta is e területen dolgozik, bár édesapja révén, aki a számítástechnikai iparban gazdagodott meg, 600 millió euró örököse. Igen visszafogott és jól nevelt, nem csinált botrányt abból sem, hogy nem ülhetett Félix mellett Guillaume herceg és Stephanie októberi esküvőjén, soha nem nyilatkozott a herceghez fűződő románcáról, és soha nem tolta magát előtérbe egy olyan rendezvényen sem, ahol Félixszel együtt jelentek meg. Claire egy tökéletes herceg tökéletes hercegnője lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top