Sztárok

Válságban Nacsa Olivér házassága?

A több hónapos távkapcsolat nem tett jót a humorista tizenöt hónapja tartó házasságának. A Bors szerint válni akar Olivér, akit igencsak megviselt a házasságáért folytatott küzdelem. A humorista nem kommentálta a híreket.

A humorista felesége külföldön építi karrierjét, s Olaszország után tavasszal egy újabb külföldi állásajánlatra mondott igent. Így Németországba költözött, párja pedig igyekezett hozzászokni a helyzethez, sokat ingázott a két ország között. Az utóbbi időben azonban valami állítólag helyrehozhatatlanul megváltozott a 15 hónapja házas fiatalok között. A Bors úgy tudja, maga Olivér – akit a közelmúltban Bálint Antónia exe feljelentett – panaszkodott arról a barátainak, hogy nem működik a távkapcsolat, amiben hónapok óta élnek, nejével elhidegültek egymástól. Zsuzsi ugyanis megtalálta a helyét az üzleti életben, önálló egzisztenciát épít, s nem tervezi, hogy hazajön, férjét azonban ideköti minden munkája. A humorista nem kommentálta a lap értesüléseit.

Válságban Nacsa Olivér házassága

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top