Sztárok

Tönkreteszi a családját Damu

Börtönből pereskedik a színész, sokallja a 15 ezer forintos tartásdíjat. Kisebbik gyermeke anyja azonban nem akar lemondani az összegről, mondván, szükségük van a pénzre – írja a Blikk.

Gyerektartás miatt pereskedik a börtönből Damu Roland. Az elítélt sorozatszínész azért fordult a bírósághoz, mert sokallta a gyerektartást, amit kisebbik fia után kellett fizetnie. Korábban 50 ezer forintot állapítottak meg neki, ám ezt képtelen volt fizetni. Mióta pedig a börtönben ül, esélye sincs törleszteni ezt az összeget. A bulvárlap úgy értesült, a bíróság elfogadta az érveit, így 15 ezer forintra csökkentették a tartásdíjat. Damunak két fia van: a 18 éves Andor és a 9 éves Benjamin. Míg az idősebb fiú anyja átmenetileg lemondott a tartásdíjról, addig a másik nő anyagi helyzete miatt szükségesnek tart minden fillért a kisfiú eltartásához, ezért megfellebbezte a bíróság döntését. A Blikk úgy tudja, a börtönben konyhai kisegítőként dolgozó színész havi 23 ezer forintot keres, amelyből a levonások (pl. rabtartási költség) után csupán ezer forint marad a gyerektartás és az egymillióra rúgó bűnügyi költség megfizetésére. Azaz Damu – aki akár plusz 3 évet is kaphat – addig görgeti adósságát kamatostul, amíg ki nem szabadul.

Tönkreteszi a családját Damu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top