Sztárok

Tóth Gabi bevallotta, mi a drasztikus változás oka

Tóth Gabi elárulta, mi áll a drasztikus változás hátterében. Azt mondja, a mellműtéttel és a póthajjal természetesebb szeretne lenni.

„Az a típusú lány vagyok, aki szerint ha lúd, akkor legyen kövér. Ne szórakozzunk ilyen dolgokban, hogy akkor megállunk egy ilyen kis cicikorrekciónál” – nyilatkozta Tóth Gabi a hirtelen átalakulásról, melynek során rövid hajú szőkéből hosszú hajú barna lett. Gabi célja állítólag a mellműtét és a póthaj ellenére is éppen a természetesebb kinézet volt, legalábbis egy természetesebb összhatás, ami közelebb áll valódi személyiségéhez. Az énekesnő azt mondja, új fejezethez érkezett az életében: egy komolyabb, letisztultabb jellegre vágyik, de úgy, hogy azért a benne lévő „dög”-öt megtartsa. Gabi szerint az, ami legbelül van, nem változik, és az jelenti az igazi lényeget. A külső változtatások pedig legalább folyamatos meglepetésként szolgálnak barátja számára is.

Tóth Gabi bevallotta, mi a drasztikus változás oka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top