Sztárok

Visszavágott Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián az X-Faktor során folyamatosan azzal a kritikával szembesült, hogy hamisan énekel. Egyedül Keresztes Ildikó bizonygatta, hogy a próbákon jól produkál a fiú. Úgy tűnik, Keresztesnek mégis igaza volt.

A magyar X-Faktor történetében talán egyetlen versenyző sem volt, aki annyi kritikát kapott volna hamis éneklésére, mint Zámbó Krisztián. Mentora, Keresztes Ildikó, aki hatalmas pofont kapott Krisztián kiesésekor, hiába bizonygatta, hogy Krisztián a próbák során kiválóan énekel, és hogy csak a verseny fellépésein történik benne valami érthetetlen változás.
Az X-Faktor döntősei által adott klubkoncerten Krisztián bebizonyította, nem alaptalanul védte őt Keresztes, és visszavágott az őt ért kritikákra egy kiváló produkcióval. Messze felülmúlta a versenyben nyújtott teljesítményét, írja a Bors, tisztán és erőlködés nélkül énekelt. Az orvosa ugyan azt javasolta, ne erőltesse hangszálait, melyek éppen csúnyán be vannak gyulladva, a közönség mégis őt ünnepelte végül a leghangosabban.

Visszavágott Zámbó Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top