Sztárok

Újra együtt alszik Szinetár és Bereczki

A válófélben lévő színészházaspár a közös fellépések utánra nem kért külön szobát. Egyesek szerint Bereczkiék kapcsolata csupán testvéri – írja a Bors.

Jövő héten Erdélyben koncertezik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A bulvárlap értesülései szerint nem kértek külön szobát. Mint a marosvásárhelyi szervezőirodánál elmondták, a helyi közönség nagyon szereti a válófélben lévő párt, aki iránt a szakításuk ellenére sem csökkent az érdeklődés: dupla telt házas koncerteket adnak. Az Operettszínház gálaestjéről mellőzött Bereczkiéket az erdélyi tartózkodásuk alatt hotelekben szállásolják el, s mint a bulvárlap megtudta, semmilyen extra elvárásuk, kérésük nem volt a szállással kapcsolatban, sőt még külön hálót sem kértek a szervezőktől. A közös szoba akár azt is jelentheti, hogy esetleg újra közelednek egymáshoz – veti fel a Bors –, vagy éppen azt, hogy a válófélben lévő pár olyan jó és baráti viszonyban maradt, hogy úgy élnek már egymás mellett, mint két testvér.

Újra együtt Szinetár és Bereczki?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top