Sztárok

RTL-es műsorvezetőt szeret Csobot Adél

Elcsavarta az x-faktoros Csobot Adél fejét a csatorna egyik műsorvezetője. Istenes Bence életében a fiatal énekesnő a negyedik ismert nő – írja a Blikk.

Szerelmes lett az X-Faktorban a legjobb négy közé jutott Csobot Adél. Az RTL Klub székházában már nyílt titokként kezelik, hogy a 18 éves énekesnő – akit egy szexőrült zaklat – egy párt alkot a csatorna egyik műsorvezetőjével, a nála 7 évvel idősebb Istenes Bencével. A bulvárlap értesülései szerint az újdonsült szerelmesek egyelőre titkolják a kapcsolatukat, mivel a tehetségkutató műsor még tart. Az énekesnő – aki a felkészítő tábor alatt versenytársával, Nagy Szilárddal melegedett össze – a verseny végéig hallgatni akart a friss kapcsolatáról. Mindenesetre az X-Faktor ellenére is viszonylag sok időt tudnak egymás közelében tölteni, hiszen Bence – aki eddig olyan hírességekkel jött össze, mint Kovácsovics Fruzsina, Iszak Eszter vagy VV Anikó – az élő show-k utáni kísérőműsor, az After X műsorvezetője a Cool Tv-n. A bulvárlap úgy tudja, a fiatalok már a produkció elején szimpatikusak voltak egymásnak, a barátság pedig szép lassan szerelemmé mélyült közöttük.

Összejött a két RTL-es

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top