Sztárok

Stone fiatalítja Keresztest

Az X-Faktor legutóbbi kiesőse látja el mentorát azzal a fiatalító készítménnyel, amellyel formában tartja magát. Az idős rocker a versenyből való távozás ellenére tovább építi karrierjét, sőt akár dalt is írna az ítészeknek.
keretes cikk - vak
ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Fiatalító, gyógyító csodaszert forgalmaz az X-Faktor legutóbbi kiesője, Kovács László Stone. A különleges szer tartósítja őt, nem mellesleg pedig társainak, valamint az immár munkanélkülivé vált mentorának, Keresztes Ildikónak is segít vele. A külsejére mindig kínosan ügyelő énekesnő és versenyzője között így még szorosabb a kapcsolat. Mint az 52 éves rocker versenyző a Blikknek elárulta, táplálékkiegészítőkkel foglalkozik, egy olyan fiatalító szert forgalmaz, amely neki is, valamint a szüleinek is bevált, sőt mindenki, aki a közelében van, az fiatal marad.

Stone a vállalkozása mellett a továbbiakban is nagy hangsúlyt szeretne fektetni a zenélésre. Határozott célok vezérlik, Keresztes Ildikóval vagy nélküle, de tovább építi karrierjét. „Eddig is voltak saját dalaim, ezután is lesznek. A mentorommal vagy a mentorom nélkül, majd meglátjuk, én ígyis-úgyis megtalálom a számításaimat” – jelentette ki a Borsnak a kiesett versenyző. Sőt viccesen azt is megjegyezte, hogy ha felkérnék, szívesen írna dalt Malek Miklósnak vagy Geszti Péternek.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top