Sztárok

Öngyilkos akart lenni Stohl ügyvédje

Teljesen tönkretették Ruttner Györgyöt az uzsorások. A tetemes adósságot felhalmozó jogásznak – aki eddig már 500 millió forintot fizetett ki a hitelezőinek – hamarosan albérletbe kell költöznie – írja a Blikk.

A Blikk szerint: kívülről fényűző életet élt Ruttner György olyan kilátástalan helyzetbe került, hogy már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében, ám nem akarta a százmilliós terhekkel magára hagyni szeretteit. Stohl András korábbi ügyvédjét ugyanis hosszú évek óta uzsorások szorongatják, de hiába fizetett már nekik több mint félmilliárdot, még mindig nem hagyják békén. A sztárügyvéd azonban megelégelte, és feljelentést tett a rendőrségen. „A banki és uzsoráskárosultak élén állhatnék egy nagy táblával: Tönkrementem!” – jelentette ki a jogász, akiről a színész alaposan kipakol a könyvében. Ruttner bankhitelt vett fel, hogy egy saját birtokot építtethessen fel magának és családjának, halastóval, lovardával, körszínházzal, istállóval, panzióval. Ám idővel már nem tudta fizetni a törlesztőrészleteket, ezért „hitelezőkhöz” fordult. A sztárügyvéd négy embertől összesen 172 millió forint uzsorakölcsönt vett fel, amelynek a háromszorosát, jó 500 millió forintot már visszafizetett, de még mindig követelik tőle az alap 172 milliót. Stohl exügyvédjének mára már mindene odalett, s mivel fél éve nem tudja fizetni a bankot, hamarosan a birtokát is elárverezik.

Fotó:  TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2/press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top