Sztárok

Védi a csatorna Ördög Nórit

Ördög Nóri bejelentette ugyan, hogy gyermeket vár, de továbbra is szeretné megőrizni maguknak ezt az állapotot, a babavárás intimitását. Az X-Faktor segíti őt ebben.

Védi a csatorna Ördög NóritÖrdög Nóriról frissen bejelentett babavárása kapcsán már jóval a bejelentés előtt megkezdődtek a találgatások, sorra jelentek meg a cikkek arról, hogy vajon tényleg terhes-e, vagy más oka van az X-faktoros ruhaválasztásoknak. A műsorvezető védi a magánéletét, és szeretné az áldott állapotot minél inkább maguknak megóvni, már csak azért is, mert több lombikprogramon is túlestek férjével, mire elmondhatták, gyermekük lesz. Éppen ennek az intimitásnak a megőrzésében segítették őt a műsor készítői a különböző öltözékekkel, és úgy tűnik, segítik továbbra is, hiszen továbbra is olyan ruhákban jelenhet meg, amelyek inkább takarják, mint mutogatják a valószínűleg már egyre inkább gömbölyödő pocakját. A legutóbb döntőben Nórira egyenesen zakót adtak, így akadályozva meg, hogy a fotósok egyenesen a hasára irányítsák a kameráikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top