Család

Segítség háziasszonyoknak

A napi 8 óra munka, gyereknevelés, egyéb ügyintézések mellett, különösen így karácsony táján, de az év többi napján is, a háziasszonyoknak nagy segítség, ha néhány munkában segítséget kapnak. Ha a bevásárlással töltött idő helyett inkább a gyerekekkel játszhatunk, vagy a nagymosást elintézik helyettünk, akkor biztosan energikusabban kezdhetünk neki a karácsonyi bevásárlásnak.

Nálunk a mosás igazi kikapcsolódás!

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Egy Bubbles-rajongó vallomása:

Igazából nem utálok mosni. Mosogatni utálok! Amit a mosásban nem szeretek, az az, hogy semmibe nem lehet rendesen belemerülni, mert hol ezért, hol azért a mosógéphez kell mennem. Aztán a teregetés… Majd az egész lakásban mindenhol a száradó ruhák!

No, többek közt ezek miatt határoztam el, hogy kipróbálom a „cipekedéses” mosást. Ezen a héten a világon semmit nem mostam, mert a nagy kalandot a maga teljességében szerettem volna megélni.

 
Fogtam tehát a párommal a négy batyut, betettük a kocsiba, s míg az én jobbik felem a kapuból az utolsó fehér zsebkendőjével integetett, befordultam a sarkon és a közeli Bubbles NON STOP Önkiszolgáló Mosodába hajtottam.

Megközelítőleg 15 kiló szennyest hurcoltam be. Mivel nem tudtam, mit hogyan csináljak, megkérdeztem az ott lévő rutinos Bubbles-rajongókat a teendőkről. Szuper érintőképernyő, értelmes, logikus program.

Fizetni meg automatánál lehet, bankóval vagy érmével. Klári (akivel a Bubbles-ben találkoztam) rendszeresen ott mos, neki Bubbles Chipkártyája volt. Persze már otthon szétválogattam fajta szerint a mosnivalót, így azonnal be is tudtam pakolni három gépbe egyszerre. Kerestem a mosószeradagolót, de nem volt. Az is automata. 

Klárival traccsoltunk egy félórát, amíg kész nem lett a mosás. Kipakolás, be a szárítógépbe, traccsolás, kávézgatás tovább. Aztán az is kész lett. A 15 kilóval megvoltam összesen egy óra alatt, plusz kétszer 10 perc autózás. A gépekbe ki- és bepakolással kb. 10 percet töltöttem, beleértve azt az időt, amíg megtanultam, hogyan fizessek.

Legközelebb már okosabb leszek, mert egy gép 11 kiló ruhát bír el, majd akkor jövök, amikor egyféléből összegyűlt ennyi. Legfeljebb felváltva mosok a szomszédasszonnyal, egyik héten egyikünk, másikon másikunk hozza el a két család szennyesét.

Mivel van ingyenes wifi is, legközelebb viszem magammal a laptopot és szörfölök kicsit. De az is lehet, hogy legközelebb a férjem küldöm. Tudom én, hogy férfi, de ez annyira egyszerű volt, hogy ő is képes lesz megtanulni, ha két-háromszor lemegyek vele segíteni.

Na de nézzük a költségvetést: benzinköltség + 15 kg ruha mosása és szárítása + 1 cappuccino = 3310 Ft

És nem ment el a mosással az egész hétvégém. Na ki jön a Bubbles-be?

Cím:Budapest XIII. Bessenyei u. 16.

Nyitva:0-24

Telefon:+36 30 4487327

E-mail:info@bubbles.hu

http://www.bubbles.hu/

 

Bevásárlás pár perc alatt a fotelből?

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

A Web-Közért segítségével ez is lehetséges.

Kint hideg van és nincs kedve felöltözni, de kellene néhány dolog a boltból az ebédhez, vagy váratlan vendégek jönnek este és be kellene szerezni egy kis nasit, esetleg egy üveg finom bort?

Maradjon otthon a meleg lakásban, és végezze el a bevásárlást pár perc alatt a fotelből, miközben épp a jól megérdemelt forró kakaót szürcsölgeti.

 

 

 
A Web-Közért olyan, mint a legjobb sarki kisbolt, a bébiételtől a grafitceruzáig, a gumicukortól az extra szűz olívaolajig nálunk mindent megtalál. És még közelebb is vagyunk, csupán egy kattintásra…
Gyors kiszállítás naponta négyszer, az Ön által választott időben.

Ránk nem kell egész délelőtt vagy délután várnia, hiszen az Ön által kiválasztott időben érkezünk pl.: 10:30–11:30 között, így nyugodtan lemehet a gyerkőccel játszani a játszótérre, elmehet a kozmetikushoz vagy a fodrászhoz, csupán egy órát kérünk, amiért cserébe sok-sok macerát megspórolunk Önnek.

Ha nálunk intézi a bevásárlást, nem kell cipekedni, nem kell sorban állni, parkolóhelyért harcolni vagy a buszon lökdösődni.
Házhoz szállítjuk a friss zsemlét reggelire
, Önnek csak az elismerő pillantásokat kell bezsebelni a családtól.

A reggel 8-ig leadott rendeléseket még délelőtt kiszállítjuk, de délutánra is rendelhet egészen 12 óráig, vagy ha esetleg éjjel 1 és 2 óra között szeretné elintézni a bevásárlást, arra is van lehetőség, sőt még éjszaka is rendelhet frissen sütött vajas croissant-t a reggelihez. Jól hangzik, ugye?

Nálunk nem éri kellemetlen meglepetés a pénztárnál, hiszen vásárlóink azt az árukészletet látják az oldalon és azt pakolhatják kosarukba, ami ténylegesen elérhető az áruházban, így Ön garantáltan meg is kapja, amit megrendelt.

És még egy ráadás: Törzsvásárlóink a megrendelt árut szövettáskában kapják, kézbesítéskor az előző megrendeléskor átadott táskát visszakérjük, így kevesebb hulladék keletkezik. Viszlát, nejlonszatyorhegyek! Éljen a környezettudatosság!

Web-Közért – Minden nap friss!

Próbálja ki most, milyen egyszerű is lehet a bevásárlás: http://www.webkozert.com/index.php

 

 

Elintézzük ön helyett

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Év vége közeledtével egyre tornyosulnak az elintézetlen problémák: nem csináltattuk meg az elvesztett tb kártyát, nem írattuk át a gázórát és az adatváltozást a forgalmiban, nem igényeltünk meg egy csomó juttatást és egyáltalán, mindjárt kifutunk az időből, itt a karácsony.
Sokan már tudják, hogy van egy olyan cég, amelyik minden ilyen adminisztrációs, hivatali ügyet elintéz helyettünk: így is hívják, elintézzük.hu.

 

 

 
Ezeket az ügyeket ugyanis sima meghatalmazással át lehet adni nálunk sokkal felkészültebbeknek, aki tudják, melyik hivatalhoz mi tartozik, azok mikor vannak nyitva, és milyen mellékleteket, dokumentumokat kell vinni ahhoz, hogy ne kelljen kétszer-háromszor fordulni, vagy feleslegesen órákat sorban állni.
Az elintézzük.hu munkatársai kedvesen, felkészülten segítenek telefonon vagy mailben tisztázni a problémát, összegyűjteni a szükséges papírokat, és akár érte is mennek házhoz vagy irodába, majd 1-2 munkanapon belül vissza is szállítják az elkészült ügyeket. Aki pedig inkább személyesen szeretne bemenni, szívesen látják a Mammut 2-ben lévő ügyfélszolgálatukon. És ha valakinek nincs elég frappáns ötlete karácsonyra, ajándékba is adhat szabadidőt: ügyintézésre váltható kuponok 3-5-10 órás kiszerelésben ajándékként is kaphatóak. 

 

Te még mindig magad cipeled haza a bevásárlásokat?

Ennek a szolgáltatásnak a pasid is örülni fog
Ennek a szolgáltatásnak a pasid is örülni fog

Pedig sokan már ezt a kicsit sem időrabló tevékenységet kényelmesen a számítógép elől végzik.

Nálunk mindent megtalálsz, amit egy nagybevásárlás alkalmával hazaviszel. Élelmiszer, italáru, mosáshoz- takarításhoz- tisztálkodáshoz- szükséges termékek, gyermeked és kedvenced mindennapi szükségletei, bio- és ökotermékek. És ezt bármely magyarországi címre (!) ki is szállítjuk.

Gondolkoztál már azon, hogy mennyibe kerül neked az, hogy elmész bevásárolni? Ha mondjuk 10 kilométerre van tőled az az áruház, ahol a nagybevásárláshoz mindent meg tudsz venni egy helyen, akkor a jelenlegi benzinárak mellett 6-700 forintodba kerül csak az hogy eljuss oda és vissza. Nem beszélve arról, hogy ott eltöltesz nem kevés időt a keresgéléssel, a sorban állással, autóba bepakolással. Hazaérve fordulsz kettőt – hármat mire mindent fölviszel a lakásba és amikor kipakolsz eszedbe jut, hogy  mit felejtettél el venni és rájössz hogy, amiket vettél annak egy részére pont nincs is szükséged. Nálunk ezt a tortúrát úgy, ahogy van elfelejtheted. Kényelmesen otthon a meleg kanapén elintézheted mindez és a felszabadult időben játszhatsz a gyerkőccel, elmehetsz a fitneszterembe, vagy csinálhatsz bármit, amire eddig nem jutott időd.

Használhatod az oldalt bevásárló listaként, ugyanis ha hozzáadsz valamit a kosaradhoz az addig ott marad amíg ki nem törlöd vagy meg nem vásárolod. Sőt ha összeállítasz egy kosarat és szeretnéd, azt 2-3 hetente megkapni, beállíthatsz automatikus rendelést, ami mindig az általad kért időpontban aktiválódik és csak a Te e-mail megerősítésedet követően szállítjuk.

Most mondhatod azt hogy „de én sokat dolgozom és csak este vagyok otthon”. Semmi gond, mi akár este 9-re is kivisszük a bevásárlást és azon a napon, amikor szeretnéd. Ja és most jön az hogy mindez mennyibe kerül? A legmagasabb kiszállítási díjunk csak 790 ft, de minél többet kellene cipekedned mi annál olcsóbban szállítunk, sőt ha a következő kódot  (NNLCKR) megadod a regisztrációkor az első rendelésedet ingyen szállítjuk.

Nos? Még mindig magad cipeled haza a bevásárlásokat? www.necipelje.huSegítség háziasszonyoknak

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top