Sztárok

Liptai Claudia bomba nőnek érzi magát

Liptai Claudia teljesen elégedett, azt mondja, most már semmit nem változtatna magán, csúcsformába ért, és így is akar maradni.

Liptai Claudia bombanőnek érzi magátLiptai Claudia külseje sok változáson ment keresztül az évek alatt, dögös, teltkarcsú vörösből mostanra jóval karcsúbb, szőke nővé vált. „Én most így, ahogyan vagyok, lefújnám magam lakkal, hogy így maradjak” – mondta a Borsnak, hozzátéve, hogy a múltból legfeljebb belső jegyeket hozna vissza magára. A nemrég könyvíróként debütáló műsorvezető, aki a közelmúltban exével is újra találkozott, teljesen elégedett magával, bár hiányzik neki a fiatalkor felelőtlensége és bátorsága, amikor sokkal több mindent meg mert csinálni anélkül, hogy a következményektől tartott volna. Egyébként Liptai úgy érzi, hogy a megítélés összhang kérdése, nem pedig kilóké, és azt mondja: „a kinézeted egy festmény, amit te festesz önmagadról”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top