Sztárok

Zámbó Krisztián: Kicsináltak

Az x-faktoros versenyző állítja, megkönnyebbült, hogy kiesett, mert a támadások teljesen felőrölték az idegeit. Jimmy fia most úgy döntött, egy időre visszavonul.

Zámbó Krisztián úgy véli, az egyre fokozódó gyűlölet miatt esett ki, az utóbbi időben ugyanis már annyi támadással találkozott, hogy az idegrendszere sem bírta volna tovább. „Megkönnyebbültem, mert iszonyat harcokat vívtam önmagammal, az emberekkel” – vallotta be a Blikknek a párbajon alulmaradt énekes, aki nem érti, miért utálták ennyien. Mint mondja, nem bán semmit, ennek így kellett hogy vége legyen, most kellett kiesnie. „Engem kicsináltak a gyűlölettel. De egy biztos, mindenki tudja az országban, hogy ki Zámbó Krisztián” – jelentette ki a 32 éves énekes.

Magával küzd meg

Ugyan a kiesése nem tántorította el attól, hogy a jövőben is az énekléssel foglalkozzon, ám jelenleg úgy érzi, a zenei pályafutását egy időre felfüggeszti. „Egyáltalán nem foglalkoztat a dolog, hogy lemezt csináljak. Most az foglalkoztat, hogy az én egyszemélyes versenyemet befejezzem, hogy megvívjam a harcomat” – árulta el a Borsnak. Elmondása szerint csupán akkor fog ismét kiállni, amikor úgy érzi, már meg tudja mutatni az igazi Zámbó Krisztiánt, az X-Faktorban ugyanis nem sikerült megmutatnia ezt az énjét. A mentorok szerint a tehetségkutató sokat bírált énekesének mindenesetre lenne jövője a szakmában, s még a hazaküldése mellett folyamatosan kardoskodó Geszti Péter is úgy vélekedik, nem érdemes Jimmy fiának visszavonulnia.

Zámbó Krisztián: Kicsináltak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top