Sztárok

Stohl elmenekült a Nemzetiből

Stohl András a hírek szerint nem várta meg, ki lesz a Nemzeti új igazgatója, máris aláírta szerződését a Vígszínház igazgatójával, Eszenyi Enikővel.

Alföldi Róbert mandátuma hamarosan lejár, ezért a Nemzetiben hatalmas a bizonytalanság. A jelenlegi igazgató mellett még hárman nyújtották be jelentkezésüket, és a többség szerint Vidnyánszky Attila, a debreceni Csokonai Színház igazgatója a legesélyesebb. Nem csoda hát, hogy Stohl András a Bors információi szerint azonnal váltott. Bucit idén még az ág is húzza: nem elég, hogy épp beperelték új könyve miatt, Vidnyánszky a napokban már elmondta: ha ő nyer, átgondolja Stohl András helyzetét. „Nehezen egyeztethető össze, ha egy színész nagy dolgokról beszél, és hitet akar sugározni a Nemzeti színpadán, miközben olyan  tévécsatorna alkalmazásában áll, amely nap mint nap bűnök sorozatát követi el a kultúra és az emberi lélek ellen” – mondta a legesélyesebbnek tartott jelölt a Heti Válasznak adott interjújában. Nem csoda, hogy Stohl ezek után nem várta meg, ki veszi át a Nemzeti vezetését, hanem megállapodott Eszenyi Enikővel. A Bors mindkét felet felkereste: Eszenyit nem érték utol, Stohl pedig nem válaszolt a kérdésekre, de nem is tagadta átigazolását.

Stohl elmenekült a Nemzetiből

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top