Sztárok

Majka eljegyezte Dundikát

A legnagyobb titokban, Dundika születésnapján kérte meg Majka a párja kezét.

Egy év együttélés és egy közös gyermek után Majoros Péter végre felhúzta a gyűrűt párja, Dundika ujjára. A rapper ajándékötlet hiányában választotta ezt a megoldást. „Nem tudtam mit kitalálni, gondoltam, örülne, ha megkérném a kezét. Régebben nem volt számomra fontos az esküvő, de ez idő alatt átalakultak bennem a dolgok. Szeretném, ha Hajni az én feleségem lenne” – jelentette ki a Heti hetes új sztárja, aki igencsak meglepte kedvesét. Hajni persze boldogan igent mondott.
Nagyon nagy álmom vált azzal valóra, hogy Majka megkérte a kezem” – nyilatkozta Dundika. „Nem vagyok egyáltalán nyomulós típus, nem erőltettem, hogy kérje már meg a kezem, így azonban még nagyobb volt a meglepetés, amikor egy romantikus születésnapi program során előkerült az ajándék jegygyűrű is.”
Hogy milyen ruhát, esküvői helyszínt vagy éppen zenekart választ a jegyes pár, azt még nem döntötték el. Ruháért állítólag egy esküvői kiállításra mennek majd el december első hétvégéjén. A nagy esemény viszont még várat magára, hiszen Majkának nincs szabad szombatja a munka miatt a következő fél évben.

Majka eljegyezte Dundikát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top