Sztárok

Nem harcol tovább Bálint Antónia és Földesi-Szabó neje

A hat év börtönre ítélt Földesi-Szabó László neje és Bálint Antónia nem harcolnak tovább, úgy tűnik, inkább megbékél a két asszony.

Nem harcol tovább Bálint Antónia és Földesi-Szabó nejeA Bors úgy tudja, hogy Toncsi SMS-t küldött Földesi jelenlegi feleségének. Azt írta, hogy bár nem szimpatizálnak egymással, mégis azt kéri Rózsától, hogy most legyen erős, és ő soha nem kívánta, hogy ez történjen vele. A nőnek jólestek Toncsi szavai, kérdés azonban, hogy mi lesz azokkal a folyamatban lévő ügyekkel, melyeket férjével együtt indítottak a gyerekelhelyezés miatt.

„Engem most csak a férjem érdekel. Ha rajtam múlik, biztosan nem lesz egy per sem. Eddig sem akartunk bíróságra és hatóságokhoz járni, csak Laci úgy érezte, hogy olyan irányt vettek a dolgok, amit már nem hagyhatott szó nélkül. Soha nem akarta elvenni Antóniától a kislányukat, a gyereknek az anyja mellett van a legjobb helye, ezt mindketten így gondoljuk” – mondta a Borsnak Rózsa.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top