Sztárok

Andy Vajna szerelmes vallomása Palácsikról

Minden jel arra utal, hogy boldoggá teszi Andy Vajnát új szerelme. A sztárproducer nyíltan beszélt Palácsik Tímeával való kapcsolatáról D. Tóth Krisztának a DTK Show-ban.

 Andy Vajna szerelmes vallomása Palácsikról„Az embernek meg kell osztania az örömeit valakivel. Nem a problémákat, az örömöket” – mesélt Vajna Tímeáról a DTK Show felvételén. „Az a legrosszabb, ha a nagy sikerben egyedül ülsz, és senkivel nem tudod megünnepelni. Az nagyon üres élet” – tette hozzá a filmes, aki ennek ellenére a mai napig volt feleségét tartja a legjobb barátjának.

Vajna a csütörtöki DTK Show-ban több féltve őrzött titkot is elárul a legnagyobb hollywoodi sztárokról, akikkel együtt dolgozott, ugyanakkor őszintén mesél D. Tóth Krisztának drámai betegségéről is. Négy évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a rákot, ekkor úgy döntött, hogy bármit hajlandó megtenni a gyógyulásért. „Én a halálra soha nem gondoltam, úgy gondoltam, hogy mint akármilyen problémát, ezt is megoldom” – vallott Andy Vajna.

Ki legyen Aranyanyu? Ismerd meg a 12 döntőst, és dönts el Te, hogy kik kapják 2012-ben a Richter Aranyanyu Díjat és az elismeréssel járó 200 ezer forintot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top