Sztárok

Zámbó Krisztián beintett a mentoroknak

Bár az X-Faktor legutóbbi adásában Jimmy fia simán továbbjutott, ha párbajra került volna sor, édesapja egyik slágerét énekelte volna. Krisztián, úgy tűnik, nem hallgat a mentorokra, akik nem szeretnék, ha a tehetségkutató a Királyról szólna – írja a Blikk.

Zámbó Krisztián az X-Faktor indulásakor még azt hangoztatta, hogy apja nélkül kíván érvényesülni. Ennek ellenére a legutóbbi fordulóban a Dance With My Father (Tánc az apámmal) című dalt énekelte, amely a mentorok nemtetszését váltotta ki. Ráadásul – mint utólag kiderült – egy Jimmy-sláger lett volna Krisztián párbajdala. A 32 éves énekes ugyan simán továbbjutott a legutóbbi fordulóban, ám ha párbajoznia kellett volna, akkor édesapja legnagyobb slágerét, a Még nem veszíthetek című dalt énekelte volna. Az X-faktoros versenyző – akit Geszti Péter és Nagy Feró is hazaküldene – nem kommentálta a hatásvadásznak tűnő dalválasztást.

Apját „majmolja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top