Sztárok

Ilyen apuka Száraz Dénes

Visszatért a Jóban Rosszban csapatába Száraz Dénes, akinek a reggeli kelés sem okoz gondot, mivel rendszerint nyolc hónapos kisfia, Dani ébreszti.

Ilyen apuka Száraz DénesAz persze továbbra is kérdés, hogy Tamás atya miként kerül vissza Betty életébe, hiszen eddig mindössze pár másodpercre láthatták a nézők. „Továbbra sem mondhatok semmit, pedig bőven lesz még izgalom a sorozatban velem kapcsolatban. Olyan fordulatok jönnek, amikre senki sem számít. Én magam is meglepődtem, amikor a producer elmondta, mire készül. Annyit mondhatok, hogy senkit se vezessen félre az, ahogy a történetem újraindult” – ecsetelte Száraz Dénes, akinek szerencsére a forgatások mellett bőven marad ideje kisfiára és feleségére.

„A forgatások még nem foglalnak le annyira, majd inkább decembertől sűrűsödnek ismét. A gyerkőc körüli legtöbb dolgot megosztjuk a feleségemmel, de mivel a reggeli felkelést jobban bírom, ezért azt mindig bevállalom. Már reggel hatkor ébren van Dani, ilyenkor én vagyok vele kilencig, addig a feleségem még tud pihenni” – árulta el a színész, akinek egyetlen kérése volt csak a visszatérése kapcsán a készítőkhöz. Kíváncsi vagy, mi az? Itt eláruljuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top