Sztárok

Így él az RTL Klub eltűnt sztárja

Mészáros János Elek egy fillért sem költött a milliókból, a nyereményautója pedig a garázsban pihen. Az énekes büszke arra, hogy nem vakította el a hirtelen jött hírnév – írja a Bors.

Bár megnyerte a tehetségkutatót és az azzal járó nyereményeket, Mészáros János Elek egyáltalán nem változtatott az életén. A Csillag Születik győztese a havi egymillió forintot előrelátóan őrizgeti a bankban, és továbbra is a földhivatalban dolgozik. „19 évig tanultam, hogy ott dolgozhassak, az életem része, és nem dobom csak úgy ki, mert megnyertem egy versenyt” – jegyezte meg a 40-es éveiben járó énekes, aki az új autója helyett inkább a régit használja. Nagyon sok lemezterve van, s valószínű, hogy azokra költi majd el a kapott milliókat. A nyereményútjára pedig – mint mondja – azért nem tudott elmenni, mert amikor megkapta, épp vége volt a nyárnak. A szakmai kihívások mellett – hamarosan ugyanis megjelenik a karácsonyi albuma, valamint egy lemezbemutató templomturnéra is készül – a szerelem azonban eddig elkerülte, még mindig keresi az igazit.

Fotó: RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top