Sztárok

Nem plasztikáztatna Várkonyi Andrea

A Tények műsorvezetője úgy véli, soha nem szánná rá magát szépészeti beavatkozásra. Ám úgy tűnik, nincs is erre szüksége, hiszen Amerikában alig akarták elhinni, hogy már elmúlt 21 éves – írja a Bors.

Napokon belül betölti a 38-at Várkonyi Andrea. A Tények műsorvezetőjének ugyan nincs kifogása a természetes hatású esztétikai beavatkozások ellen, de – mint mondja – egyelőre nincs rá szüksége. Állítja, nem valószínű, hogy felfeküdne a műtőasztalra egy plasztikai beavatkozás kedvéért, ugyanis orvos lévén tisztában van a lehetséges szövődményekkel. Bochkor Gábor kedveséről egyébként a tengerentúlon nem akarták elhinni, hogy már elmúlt 21 éves. Amikor Liptai Claudiával Miamiban járt, s egy alkoholos tartalmú üdítőt akart venni, elkérték tőle a személyijét. „Amikor az eladó meglátta a születési dátumom, még a kollégáját is odahívta, hogy nézze meg, mert ilyet még nem látott” – mesélte nevetve a híradós, akire rendszerint párja főz.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu
Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top