Sztárok

Majka durván beszólt Gesztinek

Majka magára vette Geszti sértéseit, és nem is hagyta azokat szó nélkül. Azt mondja, szerinte végre csináljon olyasmit Geszti, ami a mostaniaknál jobban üt.

A mentorként is éles nyelvű Geszti nem hagyta szó nélkül, hogy Majka azt üzente neki: ideje lenne már visszavonulnia, mert öreg már a bohóckodáshoz. Dalszöveggel válaszolt, amely nem nevezte meg Majkát, de egyértelmű, hogy őrá vonatkozik, írja a Bors. „Ráfogod a sorsa, ami tapos? Ez mindenkinek bejön, noha fordulatban lapos, hogy napos csibének születtél valaha egyszer, de a rendszer vagy a való világ akarta, hogy gengszter legyél” – áll a dalban. Majka, aki a Heti Hetes új tagjaként is kipróbálja magát, magára vette a célzást, és így nyilatkozott a rapper: „Ilyen rossz ritmikával, ilyen rossz rappeléssel rég találkoztam. Ha jó lenne, akkor bosszantana, hogy nekem címezték, de így nem érdekel. Nem akarom megbántani Gesztit, de ha az orromon préselek ki levegőt, azt is többen meghallgatják, mint ha ő csinál valamit.”

Majka durván beszólt Gesztinek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top