Sztárok

Balhé: áll a bál a Jóban Rosszban színészei között

Hatalmas sztárgázsival támasztották fel Tamás atyát a Jóban rosszban készítői, a többi színész viszont felháborodott a megkülönböztetésen.

A felek üzleti titokként kezelik a kérdést, a Blikk viszont úgy tudja, közel egymillió körül mozoghat a Tamás atyát alakító Száraz Dénes gázsija most, hogy visszatér a sorozatba. „Többen gondoljuk úgy, hogy ez a megkülönböztetés nem járja. Dénes visszatért, és azonnal megemelik a fizetését, miközben a miénk egy fillérrel nem lett több? Felháborító! Emberileg ugyan nagyon kedveli itt mindenki, de ne felejtsük el, hogy ennyi idősen még Gesztesi sem keresett ilyen sokat. De tényleg, mi az, amivel Dénes többet tett le az asztalra bármelyikünknél?” – akadt ki a lapnak az egyik színész. A producer sem tagadja, hogy Száraz fizetése megemelkedett, ezt azzal magyarázza, hogy a figurának, akit alakít, központi szerepe van, és szeretné, hogy a színészei biztonságban érezzék magukat.

Balhé: áll a bál a Jóban rosszban színészei között

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top