Sztárok

Ördög Nóra: “Igen, teljesült az álmom”

Az X-Faktor háziasszonya a könyvbemutatóján vallotta be, hogy valóra vált a kívánsága. Az ezzel kapcsolatos képet pedig féltve őrzi laptopján az egyre beszédesebb ruhákat hordó műsorvezető – írja a Blikk.

Kedd este mutatta be új könyvét az RTL Klub műsorvezetője, aki szinte sugárzik a boldogságtól. A rendezvényen – akárcsak a tehetségkutató műsorban adásról adásra – is egy rafinált ruhával igyekezett eltakarni gömbölyödő pocakját. Az Angyalműhely című könyv megjelenése kapcsán szóba került egy „kívánságtérkép”, amelyre azok írhatják rá a kívánságaikat, akik részt vesznek Ördög Nóra és barátnője Angyalműhelyének kurzusain. „Természetesen én is írtam erre a kívánságtérképre, de hogy mi ez, azt nem árulhatom el. De nagy örömömre már teljesült is, az álmom valóra vált. Az ezzel kapcsolatos kép pedig a laptopomon képernyővédőként szerepel” – árulta el a Stohl Andrással újra együtt szereplő műsorvezető, aki határozottan kitért az esetleges babavárással kapcsolatos kérdések elől.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top