Sztárok

Újra találkozott exével Liptai

A tavalyi verekedés miatti bírósági ügyük ismét összehozta a műsorvezetőt és volt párját. Liptai Claudia hangsúlyozta, senkit sem bántottak, majd egy bájos mosollyal búcsúzott exétől – írja a Bors.

Kedden Liptai Claudiát is meghallgatta a bíróság B. Péter ügyében. Tavaly szeptemberben ugyanis a műsorvezető és volt szerelme összeszólalkozott egy négyfős társasággal, és a férfit úgy megverték, hogy eltört az orra. Mint Liptai exe elmondta, vérző orral kergette a támadóját, mivel a rendőrök nem akarták elfogni. A Megasztár háziasszonya – aki tanúként jelent meg az ügyben – vallomásában kiállt a férfi mellett. Hangsúlyozta, sem ő, sem volt kedvese nem volt agresszív a támadóival; senkit sem bántottak. A szembesítésen egyikőjük sem tudta megmondani, hogy a vádlott ütötte-e meg a Mokka volt szerkesztőjét. Liptai – miután meghallgatták – egy bájos mosolyt vetett a hallgatóság soraiban ülő exére.

Újra találkozott exével Liptai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top