Sztárok

Tóth Gabi nagyobb melleket kapott

Csepp formájú implantátumot ültettek be Tóth Gabi mellizomzata alá. Az énekesnő már jól van a fájdalmas műtét után, amin egy teljes évet gondolkodott. Szerencsére párja, Rasztovits Dávid is elégedett.

Nemcsak a mellizomzat alá ültetett implantátummal vállalt nagyobb kockázatot Tóth Gabi, hiszen sosem volt titok, az énekesnő mellében nemegyszer tűnt már fel ciszta. Az orvosok szerint neki emiatt gyakrabban kell majd ellenőrzésekre járnia, és ha valamelyik ciszta megnő a mellében, akkor implantátuma miatt nagyobb nehézségekbe ütközhet az orvos. A hamarosan színésznőnek álló Gabi ennek ellenére jól van, szépen gyógyul. „Egy budai klinikán operáltak, és nem bántam meg a műtétet, sőt napról napra elégedettebben nézek tükörbe. Újra teljes értékű nőnek érzem magam” – mondta a Borsnak Tóth Gabi, aki széles háta miatt szánta rá magát a műtétre. Sajtósa a lapnak azt is elárulta, hogy Gabi párja is elégedett, bár hozzátette, a focista Rasztovits Dávidnak mindig is tetszett Gabi. A kötés egy hónap múlva kerül majd le az énekesnőről, akkor láthatjuk a végeredményt.

Tóth Gabit megműtötték

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top