Sztárok

Családja is beszólt Zámbó Krisztiánnak

Zámbó Jimmy fivérei górcső alá vették Krisztiánt. Árpy szerint nem egy Pavarotti, Tihamér szerint pedig nem szabad édesapjához hasonlítani. Újabb terhek az énekesen!

Zámbó Krisztián hetek óta azon vívódik, mennyi keresnivalója van Jimmy fiaként az X-Faktorban. Most, hogy hétvégére kicsit újra erőre kapott, édesapja testvérei véleményezték őt a Bors hasábjain. A cikk akár elképesztő lelki nyomást is gyakorolhat a fiúra. „Hiszünk benne. Krisztián rendkívül agilis, odateszi magát, készül a műsorokra, biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz, és fejlődni fog. Persze még nem tökéletes, és nyilván nem egy Pavarotti…” – véleményezett Árpy. „Nyilván nem fog olyan magas lécet átugrani, mint az apja, és nem százszázalékos, de képezi magát. Imádjuk Krisztiánt, és segítjük mindenben” – nyilatkozta Tihamér, aki talán nem is gondolta, nyilatkozata miatt a nemrég kirabolt Krisztián akár össze is törhet újra.

Zámbó Árpy: Krisztián nem egy Pavarotti

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top