Sztárok

Megműtötték VV Évát

VV Évát egy pécsi klinikán műtötték meg. A celeb félt, hogy bepánikol, ezért szomszédját kérte meg, hogy kísérje el a műtétre. Igen, azt a szomszédot, akivel állandóan csatáznak...

Tibor azért kísért el, mert nem akartam egyedül itt lenni, a pánikbetegségem miatt sem. Rá a vitáink ellenére is mindig számíthatok” – magyarázta Éva a műtét előtt. A pécsi klinikán Éva egy 320 köbcentis implantátumot kapott. „Azért döntöttünk a kisebb implantátumok mellett, mert Évi nem szeretné lecserélni a ruhatárát, állítása szerint félszáz estélyi- és koktélruhája van. Egy különleges borítású anatómiai betétet kap, ami a teljes felületén odatapad majd a testéhez, és biztosan nem mozdul el. A legutóbbi találkozásunk óta is mintha változott volna a melle, az eddigi életvitele, a fogyás-hízás nagyon megviselte” – mondta a műtét előtt az igazgató-főorvos.

Éva, bár már jobban van, egyelőre a kórházban lábadozik. A félszáz partiruhával rendelkező hölgy egyébként néhány napja még arról panaszkodott, hogy nincs pénze albérletre, ezért megverte VV Anikót a haknigázsi miatt.

Megműtöttték VV Évát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top