Sztárok

Életveszélyesen megfenyegették Adele 3 napos kisfiát

Pénteken adott életet kisfiának a 24 éves énekesnő, néhány rosszindulatú internetező azonban elképesztő módon támadta őt és gyermekét. Ráadásul életveszélyesen megfenyegették a picit.

Életveszélyesen megfenyegették Adele 3 napos kisfiátA bejegyzéseket a brit Daily Mail fedezte fel az interneten. A Twitter-oldalán egy Vanessa Bieber nevű hölgy ezt írta, amikor kiderült, hogy az énekesnő életet adott kisbabájának: „Adele megszülte a babáját. Ő is kövér és visszamaradott? Csak öljétek meg, és kész” – írta az elképesztő sorokat az internetező, de ettől sokkal kegyetlenebb véleményeket is leírtak. Egy amerikai lány közölte: ő bizony elutazik Angliába, és meggyilkolja a sikeres énekesnő kisfiát.

A Daily Mail szerint nem ritka, hogy egy brit sztárt és családját minden ok nélkül a neten támadják. Amikor nyáron Gary Barlow negyedik gyermeke elhunyt, bár az énekes rengeteg támogató hozzászólást kapott az interneten, néhányan gúnyolódtak a híren.

Életveszélyesen megfenyegették Adele 3 napos kisfiát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top